top of page

VERKKOVALMENNUKSET

 • TARJOUS

  LUPA LEPOON

  99€
  Norm. 149€
   
  • Ensiapu uupuneelle – askeleet levollisempaan elämään
Verkkovalmennus.jpg

KUVAUS

Oletko koskaan miettinyt, minkä takia suoritamme elämää kuin olisimme ainaisella sadan metrin juoksulla? Mikä sisäisenä moottorina toimii? Ja se tärkein: Pystymmekö vain olemaan?

 

Lupa lepoon on täysin uusi kokonaisvaltainen kolmen viikon verkossa toteutettava livevalmennus, jossa uupunut ja oman elinvoimaisuuden kadottanut saa oppia, kuinka löytää takaisin itsensä luokse.

 

Oman kokemukseni ja satojen pitämieni terapiaistuntojen myötä haluan avata tässä valmennuksessa, kuinka tunnistaa omat sisäiset mekanismit, jotka ylläpitävät suorittamisen kehää ja kuinka löytää oma kykeneväisyys uudelleen.

Jos olet ihminen, joka kaipaa elämältä enemmän, mutta koet olevasi jumissa, tämä kolmen viikon livevalmennus on sinulle.

SISÄLTÖ

Kolmen viikon valmennus sisältää joka viikko yhden noin tunnin mittaisen livevalmennuksen Neean johdolla. Yhteisen hetken päätteeksi mahdollisuus kysyä kysymyksiä. Rohkaisevan luennon lisäksi jokaisen viikon moduuli pitää sisällään tallennettavia käytännön harjoituksia aiheen ympäriltä.

SEURAAVA STARTTI

Tammikuu 2025 (tarkempi päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin)

KESTO

3 viikkoa

HINTA

99 € (Norm. 149€)

KOKONAISUUS

MODUULI 1  –  Levon ja rauhan varkaat

Tässä moduulissa vastaamme kysymyksiin mikä meitä todellisuudessa uuvuttaa ja miksi on niin vaikea pysähtyä ja elää tässä hetkessä? Kuinka paljon uupumisen takana on yksilöllisiä ominaisuuksia, jotka altistavat suorittamisen kehään? Miten taustalla vaikuttavat riittämättömyyden tuntemukset liittyvät suorittamiseen? Kuinka vaativuus itseään kohti johtaa vaikeuteen antaa itselleen lupaa lepoon?

MODUULI 2  –  Pysähtyminen ja tarpeen tunnistaminen

Tässä moduulissa saavumme tärkeimmälle askeleelle. Vastaamme kysymykseen miten sisäinen lupa lepoon syntyy? Ensimmäinen askel on tunnistaa ajatuksia, tunteita, valintoja ja oireita, jotka ylläpitävät uupumiseen johtavaa kehää. Tunnistaminen voi olla vaikeaa, sillä olemme tottuneet toimimaan tiettyjen mielensisäisten uskomusten mukaisesti. Omien ytimessä olevien tarpeiden tunnistaminen asettaa kuitenkin uuttaa sisäistä lämpötilaa, jonka vaikutukset näkyvät jokaisella elämän alueella.

MODUULI 3  –  Uskalla olla haavoittuvainen

Viimeisen moduulin kunniaksi suuntaamme katseet unelmiin ja elinvoimaiseen elämään. Haastan sinua pysähtymään keskeneräisyyden äärelle. Pysähtyminen tähän hetkeen avaa uusia oivalluksia ja muuttaa toimintaamme. Tarkastelemme askel askeleelta, miltä näyttää, kun riittämättömyyden tuntemukset alkavat hellittää. Hyväksymällä keskeneräisyyden ja haavoittuvaisuuden saamme nähdä, kuinka kokemus omasta kykeneväisyydestä lisääntyy ja omanarvontuntu vahvistuu. Toiveeni on, että opit tärkeitä käytännön soveltamisen taitoja, jotta lupa lepoon ei olisi vain suoritettu valmennus, vaan uusi todellisuus elämässäsi.

TARJOUS

LUPA LEPOON

99 €

99

Norm. 149€

"Kurssi oli voimaannuttava, hyvää ja selkeää materiaalia. Herätti paljon ajatuksia. Lempeän sydämellinen. Tehtäviä kiva työstää vielä tulevaisuudessakin. ☺"

"Kiitos loistavasta kurssista! Neean empaattisuus, lämminhenkisyys sekä hänen omat kokemuksensa toivat kurssiin syvyyttä, valoa ja toivoa.​"

"Oma tilanteeni on todella monimutkainen, olen kärsinyt eritason uupumisista jo vuosia ja vaikka kurssilla läpikäydyt asiat ovat itselle tuttuja, sain kurssilta kaipaamaani toivoa, lohtua ja voimaa. Kiitos! Plussaa myös mielenkiintoisista ja visuaalisista luentomateriaaleista."

bottom of page